Formaţia FCSB a câştigat, scor 1-0, al doilea meci amical din Spania, disputat sâmbătă, împotriva echipei Karlsruher SC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Singurul gol al partidei a fost reuşit de Florinel Coman, în minutul 55.

Tehnicianul Bogdan Vintilă a început meciul cu următoarea formulă de echipă: Bălgrădean - Creţu, Planic, Cristea, Panţîru - Nedelcu, Oaidă, Moruţan - Man, Olaru, Coman (cpt). Oaidă a fost înlocuit în minutul 40 de Ovidiu Popescu, în urma unei accidentări. În minutul 70 au fost introduşi în grup Vlad, Manea, Perianu, Momcilovic, Filip, Vînă, Dumitru, Niţă şi Popa. Căpitanul Florin Tănase nu a fost utilizat, din cauza unei probleme medicale.

Tot sâmbătă, însă în Antalya, FC Botoşani a fost învinsă de Beroe, scor 2-1.  Au marcat Keyta ’19 pentru botoşăneni şi Kamburov ’26 şi Madzharov ’52 pentru Beroe.

O altă echipă care a disputat sâmbătă un meci amical este FC Voluntari, care s-a impus cu 3-1 în faţa formaţiei Dinamo Tbilisi. Golurile FC Voluntari au fost înscrise de Ţîră, Gorobsov şi Eric (penalti).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.