Tehnicianul echipei FCSB, Bogdan Vintilă, a programat, în locul meciului amânat cu FC Voluntari, un antrenament fizic de 30 de minute, sâmbătă seară, pe stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari, informează fcsb.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Partida FC Voluntari – FCSB a fost amânată din cauza ploii torenţiale care a făcut ca terenul să devină impracticabil.

“Meciul va fi programat într-o dată care va fi anunţată ulterior. Până atunci, FCSB se va deplasa luni seara la Iaşi, unde o va întâlni marţi, începând cu 20:30, pe FC Politehnica Iaşi”, se arată pe site-ul grupării bucureştene.

FC Voluntari a anunţat amânarea partidei din cauza vremii nefavorabile şi terenului impracticabil şi a precizat că biletele cumpărate pentru sâmbătă seară rămân valabile.

Şi LPF a făcut un anunţ cu privire la meciul de la Voluntari: “Având în vedere condiţiile meteorologice care au împiedicat disputarea jocului FC Voluntari - Fotbal Club FCSB, precum şi faptul că ambele echipe urmează a disputa jocurile din etapa intermediară de marţi, 03.12.2019, Liga Profesionistă de Fotbal, în calitate de organizator al competiţiei, a adoptat în temeiul art. 12.1 din ROAF decizia de a reprograma meciul de azi la o dată ulterioară, ce va fi stabilită împreună cu partenerul media şi cele două cluburi”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.