FCSB a anunţat, miercuri, că a ajuns la un acord cu Fotbal Club Botoşani pentru transferul mijlocaşului francez Malcom Edjouma.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mijlocaşul francez în vârstă de 25 de ani a semnat deja contractul şi va purta tricoul cu numărul 18. De asemenea, acesta se va pregăti sub comanda lui Anton Petrea începând cu 11 februarie.

În altă ordine de idei, Denis Haruţ a fost împrumutat la Fotbal Club Botoşani până la finalul sezonului actual.

Malcom Sylas Edjouma Laoauri s-a născut la 8 octombrie 1996, în Toulouse şi a început fotbalul profesionist la Toulouse FC. A aparţinut şi de FC Lorient, fiind împrumutat la mai multe echipe din ligile inferioare franceze, pentru ca în ianuarie 2020 să ajungă în România, la FC Viitorul. În vara acelui an a semnat cu belgienii de la Roeselare, iar în 2021 a revenit în România, la FC Botoşani. A evoluat în 21 de meciuri oficiale pentru moldoveni în acest sezon, reuşind să înscrie de 4 ori.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.