Gruparea FCSB a anunţat, marţi, pe Facebook, despărţirea de mijlocaşul Adrian Stoian, venit la echipă în ianuarie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Clubul nostru îi mulţumeşte mijlocaşului în vârstă de 28 de ani şi îi urează mult succes în continuare!", a anunţat FCSB.
 
Adrian Stoian este un mijlocaş născut pe 11 februarie 1991, la Craiova. Acesta a început fotbalul la Şcoala de Fotbal Gheorghe Popescu, acolo unde a fost coleg cu Lucian Filip. În 2008 a fost transferat de AS Roma, pentru care a evoluat în 28 de meciuri la nivelul echipei Primavera şi într-o singură partidă în Serie A. A fost împrumutat, între 2010 şi 2012, la Pescara şi AS Bari, iar în vara lui 2012 a ajuns la Chievo Verona. După un sezon petrecut la Verona, acesta a fost împrumutat, pe rând, la Genoa, Bari şi Crotone, iar cu ultima echipă a semnat un contract definitiv în vara lui 2015. A adunat 95 de partide în Serie A şi două meciuri pentru echipa naţională a României.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.