FC Voluntari - Dunărea Călăraşi şi FC Hermannstadt - CS Mioveni sunt întâlnirile din barajul pentru menţinerea/promovarea în Liga I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Duminică, au avut loc ultimele meciuri ale play-off-ului Ligii a II-a, care s-au încheiat cu următoarele rezultate:

Rapid - CS Mioveni, scor 0-1 (0-0);

A marcat: Blănaru '64.

FC U Craiova - Dunărea Călăraşi, scor 0-0;

Csikszereda - ASU Poli Timişoara, scor 2-2 (2-0);

Au marcat: Schieb '32, Bauza '45+1 / Kelemen '71 (a), Mera '80.

În urma acestor rezultate, clasamentul este următorul:

1. FC U Craiova - 54 de puncte, 2. FC Rapid - 49 de puncte, 3. CS Mioveni - 48 de puncte, 4. Dunărea Călăraşi - 44 de puncte, 5. Csikszereda - 42 de puncte, ASU Poli - 41 de puncte.

Au promovat direct FC U Craiova şi Rapid, iar Dacia Mioveni şi Dunărea Călăraşi merg la baraj.

Tragerea la sorţi a ordinii patrtidelor va avea loc luni, la ora 10.00, la sediul FRF. Meciurile barajului vor avea loc la 29 mai, turul, şi 2 iunie.

În Liga I mai există un baraj, cel pentru Conference League. În primul meci, care va avea loc miercuri, de la 18.30, la Buzău, Chindia Târgovişte se va duela cu FC Viitorul, ambele formaţii provenind din play-out-ul Ligii I. Învingătoarea din această partidă va juca, la 30 mai, la Sfântu Gheorghe, pentru un loc în Conference League cu Sepsi, locul 4 în play-off. Partidele de baraj pentru CL au loc într-o singură manşă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.