FC Viitorul a dezminţit, luni, informaţiile vehiculate în presă, potrivit cărora atacantul Florinel Coman nu a evoluat în acest sezon din cauza faptului că a fost pedepsit de antrenorul Gheorghe Hagi pentru abateri disciplinare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Având în vedere ultimele ştiri apărute în presă legate de jucătorul nostru, Florinel Coman, în sensul că ar săvârşi o pedeapsă ca urmare a unei fapte disciplinare, Fotbal Club Viitorul dezminte în totalitate aceste informaţii. Dorim să precizăm că jucătorul nu a săvârşit fapte disciplinare, nu a suportat nicio sancţiune disciplinară şi a avut un program de pregătire separată din cauza faptului că nu a reluat pregătirile, în această vară, odată cu restul colegilor lui. De zilele următoare Florinel Coman va reveni în programul echipei, după cum a afirmat şi managerul tehnic al echipei noastre, Gheorghe Hagi, după încheierea meciului cu CFR Cluj", se arată într-un comunicat al clubului patronat de Hagi.

Sport.ro a scris că Florinel Coman nu a prins lotul Viitorului în niciunul dintre cele trei meciuri disputate în acest sezon şi că va rata şi partida cu Apoel Nicosia din Liga Campionilor, din cauza unei probleme disciplinare pe care Hagi nu a vrut sa o ignore. Potrivit sursei citate, în timpul pregătirii din această vară, Coman ar fi plecat din cantonamentul echipei, fără acceptul conducerii clubului.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.