FC Viitorul a anunţat, luni, transferul atacantului Florinel Coman, în vârstă de 19 ani, la vicecampioana FCSB.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Crescut în ultimii şapte ani în Academia de Fotbal Gheorghe Hagi, Florinel Coman a părăsit clubul constănţean şi a devenit definitiv jucătorul formaţiei FCSB începând de astăzi. FC Viitorul îi mulţumeşte lui Florinel Coman pentru aportul adus la ascensiunea echipei constănţene spre vârful piramidei Ligii I în sezonul precedent şi îi urează mult succes în carieră", se arată pe site-ul echipei patronate de Gheorghe Hagi.

Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat, luni, că a obţinut transferul atacantului Florinel Coman de la echipa lui Gheorghe Hagi, FC Viitorul.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

"Florinel Coman o să fie mâine la anternamente. Mâine e la antrenament, atât vă spun. Nu mă sperie (n.r. - lipsa de formă a lui Coman), pentru că Dumnezeu l-a pus. A zis: <Tu trebuie să joci la Becali, dacă juci bine acum, te dă Hagi în altă parte, dar tu nu ai voie în altă parte, la Becali trebuie să joci>. Va fi un transfer definitiv", a declarat Becali, la Sport.ro.

Coman este un produs al Academiei Gheorghe Hagi, la care a ajuns în vara anului 2011, de la Luceafărul Brăila.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.