FC Viitorul anunţă că va disputa, la finalul acestei săptămâni, o partidă de verificare. Meciul va avea loc, vineri, de la ora 17.00, la Ovidiu, cu formaţia Juventus Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din lotul celor de la FC Viitorul vor lipsi 11 jucători, toţi convocaţi la loturile naţionale de seniori, tineret şi juniori U19: Alexandru Cicâldău (naţionala de seniori), Ianis Hagi, Arpad Tordai, Virgil Ghiţă, Tiberiu Căpuşă, Andrei Ciobanu şi Doru Dumitrescu (naţionala de tineret), Tudor Băluţă, Robert Neciu, Alexandru Măţan şi Denis Drăguş (naţionala U19).

Liga I este întreruptă, pentru ca echipa naţională de seniori să joace două meciuri amicale. Partida României cu Israel va avea loc în 24 martie, la Netanya, în timp ce meciul dintre tricolori şi Suedia se va disputa în 27 martie, la Craiova.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.