Echipa FC Viitorul a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, la Braşov, cu scorul de 1-0 (0-0), de formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a patra a Ligii I. Campioana a jucat în inferiroritate numerică din minutul 78, după eliminarea lui Kevin Boli.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Hadnagy, în minutul 90+2, care a preluat un balon, a intrat în careu şi l-a învins pe Rîmniceanu cu un şut plasat de la 7 metri lateral dreapta.

În minutul 78, Kevin Boli (FC Viitorul) a primit al doilea cartonaş galben şi implicit pe cel roşu, după un fault asupra lui Hadnagy.

Sepsi Sfântu Gheorghe: Niczuly - Răduţoiu, Oros, Ursu, Grecu - Ghinga, Thiaw – Papsys (Huiban '57), Cl. Herea (Mitra '90), P. Petre - Hadnagy (Burlacu '90+5). Antrenor Valentin Suciu.

FC Viitorul: Rîmniceanu – S. Rădoi, Hodorogea, Mladen, Boli - Ciobanu, Dumitrescu (Cicâldău '58), Cr. Ganea – Eric (Nedelcu '68), Ţucudean, O. Herea (Fl. Coman '68). Antrenor: Gheorghe Hagi.

Cartonaşe galbene: Oros '73 / Boli '2, '78, Dumitrescu '57.

Cartonaş roşu: Boli '78.

Arbitri: Istvan Kovacs (central) - Ovidiu Artene, Bogdan Velicu (asistenţi) - Florin Mazilu (rezervă).

Observatori: George Ionescu, Iuliuss Nemţeanu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.