Clubul francez de liga a patra FC Versailles a anunţat miercuri, printr-un comunicat oficial, că nu îl va concedia pe antrenorul Youssef Chibhi, acuzat că ar fi filmat mai multe femei fără ştirea lor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Youssef Chibhi se află în centrul unei anchete a poliţiei franceze pentru ”încălcarea vieţii private”, dar şi pentru ”înregistrarea unor imagini pronografice cu o persoană minoră, în vârstă de 15 ani”.

FC Versailles, clubul la care Chibhi este antrenor, a publicat miercuri un comunicat în care specifică: ”Deocamdată, lui Youssef Chibhi i se aplică prezumţia de nevinovăţie, prin urmare, cum noi nu intenţionăm să ne substituim justiţiei, iar Youssef Chibhi este lăsat liber şi nu este inculpat, avem obligaţia legală şi morală de a respecta dreptul lui Youssef Chibhi de a munci, iar el va fi păstrat în funcţie”.

Totodată, conducerea clubului FC Versailles a precizat că urmăreşte îndeaproape evoluţia anchetei şi că ”vom fi foarte vigilenţi, pe măsură ce informaţiile vor fi communicate de autorităţile competente. Clubul îşi va adapta atitudinea cu calm, în funcţie de eventuala evoluţie a faptelor”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.