FC Universitatea Cluj a precizat, sâmbătă seară, într-un comunicat, că regretă incidentele care au avut loc la finalul meciului cu Unirea Slobozia, din Liga a 2-a Casa Pariurilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 “FC Universitatea Cluj regretă incidentele de pe tunelul ce duce la vestiare, de la finalul partidei pierdute cu Unirea Slobozia.

Nicio miză sportivă nu poate justifica vreodată astfel de reacţii, nici din partea învingătorilor, nici din partea învinşilor. Mai ales acum, când războiul din Ucraina ne arată unde poate duce ura şi agresiunea, suntem datori să ne cerem scuze şi să facem un apel la calm.

Fotbalul rămâne, totuşi, un sport şi, uneori, indiferent de cât de mult ţi-ai dori victoria, se întâmplă să pierzi. E important să rămânem cu picioarele pe pământ la victorii şi să fim mai reţinuţi după înfrângeri.

Din păcate, provocările şi comportamentul nesportiv al adversarilor au contribuit decisiv la escaladarea tensiunii.

Asigurăm întreaga comunitate, dar şi pe reprezentanţii mass media care au fost prinşi în conflictul dintre jucători de la finalul partidei, că incidentele nu reprezintă spiritul Universităţii Cluj şi vor fi investigate pe plan intern, astfel încât să nu se mai poată repeta.

Ne delimitam ferm de acţiunile sau atitudinile care ar fi putut aduce prejudicii imaginii clubului, competiţiei sau oraşului nostru.

Promovarea rămâne un obiectiv tangibil şi vă promitem că vom lupta până la capăt pentru acest vis.

În puternic contrast cu ceea ce se întâmplă de prea mulţi ani în fotbalul românesc, FC Universitatea Cluj rămâne fidelă principiului de a juca exclusiv pe terenul de fotbal”, este comunicatul grupării clujene.

Formaţia Unirea Slobozia a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Universitatea Cluj, într-un meci din etapa a şaptea a play-off-ului Ligii a II-a Casa Pariurilor.

Oaspeţii s-au impus datorită golurilor marcate de Toma ’12 şi Ivan ‘90+5. Pentru clujeni a înscris Haită ’61.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.