FC Rapid a anunţat, vineri, că a reuşit să îl achiziţioneze pe Cătălin Vulturar, căpitanul echipei de tineret a clubului Lecce, campioana Primavera din sezonul trecut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În vârstă de 19 ani, mijlocaşul născut la Arad a semnat cu Rapid un contract valabil patru ani şi jumătate, până în vara lui 2028.

„Venirea mea la Rapid o consider un pas important în carieră. Ştiu ca Rapid este un club legendar şi mă bucur că voi face parte din acest proiect. Vin cu inima deschisă, decis să dau totul pentru noua mea casă, Giuleşti”, a declarat Cătălin Vulturar pentru fcrapid.ro.

Vulturar a fost format de UTA Arad, de unde a plecat în 2020 la Lecce. Pentru formaţia Primavera a italienilor a evoluat 109 meciuri, reuşind 6 goluri şi 11 assisturi.

Ultimul meci jucat de noul mijlocaş giuleştean datează de duminica trecută, când a evoluat 82 de minute în victoria cu Verona, scor 2-1.

Cătălin Vulturar a jucat în cinci meciuri pentru naţionala U21 a României, toate în preliminariile pentru Euro 2025, marcând şi un gol, în victoria cu Armenia (2-0), din luna octombrie a anului trecut.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.