Formaţia FC Nantes, cu portarul Ciprian Tătăruşanu integralist, a fost învinsă, cu scorul de 4-2, de echipa Nimes în etapa a XXIV-a din Ligue 1, într-un meci în care a fost omagiat Emiliano Sala.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru FC Nantes au marcat Coulibaly -15 şi Waris - 38 (penalti), Nimes reuşind să revină şi să se impună prin reuşitele lui Guillaume (47), Bobichon (69), Ferri (85) şi Thioub (89).

Înaintea startului meciului, fotbalistul argentinian Emiliano Sala, care a murit într-un accident aviatic la scurt timp după ce a fost transferat de FC Nantes la Cardiff City, a fost omagiat cu un minut de aplauze. Jucătorii şi stafurile tehnice s-au strâns la marginea terenului pentru a fi uniţi în omagiul pentru Sala. Întreg stadionul a aplaudat timp de un minut, iar spectatorii i-au cântat numele fotbalistului.

Tot stadionul a cântat numele Emiliano Sala şi a aplaudat şi în minutul 9, numărul purtat de argentinian la Nantes.

La încălzire, jucătorii au purtat tricouri negre cu numele Sala. De asemenea, de poarta echipei Nantes a fost agăţat înainte de încălzire tricoul lui Sala, galben, cu numărul 9.

Tot duminică, AS Monaco a încheiat la egalitate cu Montpellier, scor 2-2, în timp ce Toulouse şi Reims au remizat, scor 1-1.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.