Echipele legendelor cluburilor FC Liverpool şi Ajax Amsterdam au disputat sâmbătă, pe Anfield, un meci demonstrativ, încheiat cu victoria englezilor, scor 4-2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ajax a condus cu 2-0 după prima repriză. Derk Boerrigter a deschis scorul în minutul 2, iar Kiki Musampa a făcut 2-0 în minutul 43. Liverpool a revenit şi a înscris de patru ori în repriza secundă. Vignal (min. 54), Cisse (min. 75), El Zhar (min. 80) şi Fernando Torres (min. 84). Portarul român Bogdan Lobonţ a jucat la Ajax în repriza secundă.

Meciul a fost organizat în onoarea fostului antrenor suedez Sven Goran Eriksson, care a anunţat la începutul acestui an că este bolnav de cancer în fază terminală. Şi cum Erikssson a spus într-un interviu recent că întotdeauna şi-a dorit să antreneze pe FC Liverpool, acum i s-a oferit această şansă, suedezul luând loc pe banca tehnică a cormoranilor.

Încasările de pe urma acestui meci vor fi donate fundaţiei clubului englez, urmând să finanţeze diverse proiecte.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.