FC Hermannstadt a anunţat că echipa sibiană va disputa meciurile de pe teren propriu din Superliga pe stadionul Gaz Metan Mediaş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Începutul sezonului 2022-2023 de Liga 1 ne va regăsi (tot) pe Stadionul Gaz Metan Mediaş, adică acasă, într-un fel, în judeţul Sibiu”, se arată pe pagina de Facebook a clubului.

Hermannstadt va juca la Mediaş partidele de acasă deoarece la Stadionul Municipal Sibiu au loc lucrări de modernizare.

“Prin urmare, rămânem iar în judeţul Sibiu, la vecinii de la Gaz Metan, până când Stadionul Municipal din Sibiu va fi disponibil pentru partide oficiale. Conducerea A.F.C.Hermannstadt (re)transmite mulţumiri conducerii C.S.Gaz Metan Mediaş pentru sprijinul demonstrat prin fapte în ultimele două sezoane. Ne exprimăm public regretul retrogradării clubului Gaz Metan, fiindcă ne-am fi dorit să ne reîntâlnim în Liga 1. De asemenea, mulţumim tuturor celor care s-au implicat în prezenţa noastră la Mediaş prin toate demersurile necesare”., a adăugat FC Hermannstadt.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.