FC Hermannstadt va evolua cu spectatori în tribune la returul barajului de menţinere/promovare în Liga I, programat la 2 iunie, cu CS Mioveni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accesul spectatorilor în tribune se poate face la o capacitate maximă de 25%, în conformitate cu protocolul medical elaborat de Federatia Română de Fotbal şi Ministerul Sportului.

Sibienii vor scoate la vânzare 1950 de bilete pe site-ul bilete.ro şi într-un loc stabilit ulterior. Preţul unui bilet va fi 10 lei.

Toţi cei care vor să asiste la acest meci, inclusiv copiii, trebuie să prezinte la intrarea în stadion un act de identitate alături de dovada vaccinului împotriva virusului SARS-COV-2, pentru care au trecut 10 zile de la rapel, sau un rezultat negativ al unui test RT-PCR, nu mai vechi de 72 de ore. De asemenea, aceştia pot prezenta rezultatul negativ, avizat din punct de vedere medical, al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

În tribune, pe fiecare rând, un scaun ocupat trebuie să fie urmat de 3 scaune libere, iar spectatorii din tribune au obligaţia să nu părăsească locul alocat pe toată durata meciului.

CS Mioveni (locul 3 în Liga a II-a) şi FC Hermannstadt (locul 14 în Liga I) se întâlnesc, sâmbătă, pe terenul primei echipe, în manşa tur a barajului de menţinere/promovare în Liga I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.