FC Hermannstadt a notat, sâmbătă, pe site-ul oficial, că respectă decizia tehnicianului Eugen Neagoe de a părăsi echipa şi că va anunţa “în perioada următoare” numele noului antrenor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Conducerea A.F.C. Hermannstadt anunţă pe această cale că respectă decizia exprimată public de dl Eugen Neagoe. De asemenea, A.F.C. Hermannstadt respectă toată activitatea depusă de dumnealui şi de stafful domniei sale în folosul clubului. În perioada următoare vom anunţa schimbările ce vor interveni în cadrul staffului şi numele unui viitor antrenor principal al echipei”, se arată pe site-ul clubului din Sibiu.

Tehnicianul Eugen Neagoe a anunţat, sâmbătă, după meciul cu Poli Iaşi, scor 1-0, că se desparte de Hermannstadt, deoarece conducerea clubului nu îi poate garanta că lucrurile pot decurge aşa cum îşi doreşte el în ceea ce priveşte întărirea echipei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.