Noul antrenor al FC Hermannstadt, Costel Enache, a condus, luni, primul antrenament al echipei, pe Stadionul Municipal din Sibiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Printre jucătorii prezenţi la reluarea pregătirilor s-a numărat o parte dintre cei care au semnat cu FC Hermannstadt în această vară, fundaşul stânga Sorin Buşu, mijlocaşul David Caiado, ambii transferaţi de la Gaz Metan Mediaş, Srdjan Luchin (ex-Dunărea Călăraşi), Ousmane Viera (fost la Sepsi OSK Sf. Gheorghe), Ionuţ Pop (21 ani), un portar care a evoluat la AS Roma şi AS Alessandria, Andrei Cordea, un mijlocaş ofensiv, de la gruparea italiană Novara, şi fundaşii Paul Oşan şi Dacian Dunca, ambii de la ACS Fotbal Comuna Recea.

Acestora li s-au alăturat Bogdan Rusu şi Radu Criştiu, reveniţi după împrumuturile la Petrolul Ploieşti, respectiv FC Universitatea Craiova.

"Mai suntem în discuţii cu un jucător de atac, care poate juca în spatele vârfurilor, pe toate cele 3 poziţii", a dezvăluit Iuliu Mureşan, directorul executiv al clubului, potrivit site-ului oficial al grupării sibiene.

Din lotul pentru sezonul viitor nu vor mai face parte Florin Acsinte, Tiberiu Serediuc, Cătălin Pîrvulescu, Ivan Lendrici şi Ilja Antonov. De asemenea, oficialii clubului sibian caută soluţii în cazurile lui Besart şi Filip Jazvici, iar Juvhel Tsoumou este aşteptat să li se alăture „alb-roşilor” la mijlocul acestei săptămâni.

"Suntem mulţumiţi de transferurile făcute până în momentul de faţă. Sperăm ca jucătorii veniţi acum să se integreze cât mai repede şi să facă treabă bună. Ne dorim un sezon mai liniştit decât precedentul, să nu mai trecem prin atâtea emoţii", a declarat preşedintele clubului, Teodor Birţ.

"Le mulţumesc celor care au fost înaintea mea la echipă şi îi felicit pentru ceea ce au făcut. Cred că, pentru o echipă nou-promovată, s-a făcut performanţă. Să sperăm că vom fi uniţi, inteligenţi şi vom avea resursele necesare pentru a continua linia progresivă pe care a avut-o echipa până în acest moment. Cred că avem cam tot ce ne trebuie, resursele din cadrul echipei şi din jurul nostru sunt destul de OK, oamenii participă, încercăm şi noi să ne mişcăm rapid, să formăm un lot echilibrat, competitiv şi să formăm o echipă care să stea în echilibru, în acest moment, în Liga 1. În momentul acesta e destul de greu de spus un obiectiv clar. Suntem încă în faza de formare a unui lot. E nevoie de puţin timp, să ne cunoaştem şi să ştiu care e potenţialul echipei. În clipa asta nu pot spune un obiectiv precis, dar indiferent de ce se întâmplă, e clar că obiectivul trebuie să fie unul mai îndrăzneţ decât ce s-a întâmplat în campionatul trecut. Ce a fost anul trecut, pentru mine e o performanţă, dar noi ar trebui să fim mai sus. Sper să fim capabili să şi realizăm asta”, a declarat antrenorul Costel Enache. 

FC Hermannstadt va susţine primul amical din această vară, sâmbătă, pe Stadionul Municipal, cu CSM Şcolar Reşiţa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.