Administratorul special Vlad Iacob a făcut, joi, câteva precizări cu privire la tranzactiile pentru preluarea pachetului majoritar de actiuni al Dinamo 1948 SA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Tranzacţia dintre dl. Serdean şi ONE nu s-a finalizat, deoarece nu s-a ajuns la o întelegere în termenul aşteptat de părti. Exista o şansă să se semneze săptamana trecuta, vineri, însa domnul Şerdean nu s-a prezentat. Fiind o corporaţie listată la bursă, regulile interne ale acesteia sunt foarte stricte. Au fost foarte mulţi factori perturbatori care au influenţat lucrurile, inclusiv persoane care s-au insinuat în negocieri, iar aceste aspecte nu au ajutat deloc”, a precizat Vlad Iacob într-un comunicat.

“Neg vehement informaţiile conform cărora concluziile vreunui presupus audit au condus la această situaţie. Nu a existat o analiza juridică sau economică cu concluzii negative, aşa cum a fost prezentat în presă, ieri. Există şi alţi investitori interesaţi şi îi aşteptăm alături de noi.", a adăugat Iacob.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.