Preşedintele Consiliului de Adminsitraţie al FC Dinamo, Alexandru David, a declarat, luni, că gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare îi va acorda sprijin lui Ionuţ Lupescu la alegerile pentru preşedinţia FRF, deşi a semnat o adeziune de susţinere a actualului şef de la Casa Fotbalului, Răzvan Burleanu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În momentul în care Dinamo şi-a exprimat o adeziune formală şi a semnat o declaraţie de susţinere pentru actualul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, domnul Lupescu nu îşi anunţase încă oficial candidatura. Acel moment nu poate fi judecat acum ca şi cum noi ne-am fi răzgândit pe parcurs. Lucrurile s-au transformat pe parcurs. În momentul în care Ionuţ Lupescu candidează, a trebuit să facem această revenire necesară tocmai din dorinţa de a nu avea cineva impresia că jucăm la două capete. Este o alegere firească şi naturală pentru Dinamo. Dacă nu apărea un nume ca Ionuţ Lupescu şi tot ceea ce înseamnă el pentru Dinamo... Dacă jucam la două capete şi nu făceam public, puteam să fim bănuiţi de tot felul de lucruri. Cât timp spunem franc că situaţia s-a schimbat şi prin urmare şi noi ne schimbăm punctul de vedere public, nu văd de ce ar fi o problemă, nu trebuie să se supere nimeni, e alegrea noastră, care poate fi câştigătoare sau nu, dar pe care ne-o asumăm",a spus David, la Digi Sport.

La alegerile din 18 aprilie pentru preşedinţia FRF şi-au anunţat candidatura Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu şi fostul fotbalist Marcel Puşcaş.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.