Suporterii-acţionari ai FC Dinamo au anunţat, marţi, că mai au de achitat datorii de mai puţin de 200.000 de euro pentru a lua licenţa în vederea participării în sezonul 2021/2022 al Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"DDB a făcut ieri o plată de 237.596,00 lei către Isma Lopez. Partea pozitivă din acest lucru este că datoria pentru licenţă a mai scăzut cu încă 50.000 de euro. În acelaşi timp, nu putem să nu remarcăm că aceasta a fost strategia groparilor. Au căutat să îndatoreze clubul, pentru a ne împinge în faliment. Suma de care mai avem nevoie pentru a obţine licenţa a scăzut acum sub 200.000 de euro", au precizat membrii programului DDB.

FC Dinamo a anunţat, la 13 august 2020, că are un nou acţionar majoritar, şi anume compania Benel International SA, reprezentată de Pablo Cortacero. La 30 septembrie 2020, Cortacero a prezentat noua conducere a clubului formată în majoritate din spanioli. Pană în prezent, conducerea spaniolă nu a investit nimic în clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare, echipa fiind ţinută în viaţă cu banii strânşi de suporteri, prin Programul DDB.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.