FC Dinamo Bucureşti a anunţat, vineri, transferul mijlocaşului ofensiv Deian Sorescu (20 de ani), de la ASU Politehnica Timişoara la clubul din Ştefan cel Mare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Născut pe 29 august 1997, Deian Sorescu a debutat în urmă cu doi ani în Liga 1 Betano pentru ACS Poli Timişoara şi a evoluat în acest sezon competiţional pentru divizionara secundă ASU Poli Timişoara, 11 goluri şi cinci pase decisive în 28 de meciuri din Liga 2.

Deian Sorescu a semnat un contract cu FC Dinamo Bucureşti până la 30 iunie 2022, a anunţat directorul general al clubului din Ştefan cel Mare, Ionel Dănciulesu, pentru www.fcdinamo.ro.

- 11 goluri a marcat Sorescu în Liga 2 pentru ASU Poli Timişoara în acest sezon competiţional. Noul mijlocaş dinamovist a avut evoluţii remarcabile în eşalonul secund, reuşind şi cinci pase decisive pentru ASU Poli Timişoara;

- 7 meciuri a evoluat Sorescu pentru ACS Poli Timişoara în Liga 1 Betano. A debutat în prima ligă pe 16 mai 2016 în partida Petrolul Ploieşti vs ACS Poli Timişoara, scor 3-2;

- 90 de minute a jucat Sorescu în Cupa României, în acest sezon, pentru divizionara secundă ASU Poli Timişoara. A adunat, de asemena, 90 de minute şi în Cupa Ligii, la ACS Poli Timişoara, în meciul câştigat de bănăţeni, 2-1 cu FC Viitorul pe 10 august 2016.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.