FC Dinamo a anunţat, duminică, pe site-ul oficial, că l-a achiziţionat pe fundaşul slovac Lukas Skovajsa, în vârstă de 25 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noul jucător dinamovist a efectuat vizita medicală, a intrat în programul de pregătire stabilit de antrenorul principal Dusan Uhrin la Săftica şi va pleca luni dimineaţă cu echipa în cantonamentul din Spania.

Fost internaţional de tineret al Slovaciei, Lukas Skovajsa s-a născut la Trencin şi a evoluat în carieră doar la AS Trencin, de la copii şi juniori până la prima echipă. Lukas Skovajsa a debutat în 2012 în prima ligă a Slovaciei, a adunat 150 meciuri şi 7 goluri pentru AS Trencin în toate competiţiile (119/4 în campionat, 20/3 în Cupa Slovaciei, 11/- în cupele europene) şi are două titluri de campion în palmares.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.