Administratorul special al FC Dinamo, Vlad Iacob, a precizat că gruparea bucureşteană susţine total poziţia tehnicianului Ovidiu Burcă, după ce antrenorul a declarat că jucătorii care au făcut grevă la începutul săptămânii au “picat testul loialităţii” şi au stricat tot ce s-a construit în ultimele luni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Susţinem total poziţia antrenorului principal, Ovidiu Burcă şi îi mulţumim încă o dată pentru devotamentul demonstrat. Chiar dacă traversăm o perioadă dificilă, clubul a fost susţinut necondiţionat de către suporteri, prin Programul “Doar Dinamo Bucureşti”. În cursul săptămânii trecute, jucătorilor li s-a explicat momentul dificil în care ne aflăm şi li s-a spus ca vom achita o parte considerabilă din drepturile salariale restante, în această săptămână. Această plată a fost efectuată chiar în cursul zilei de luni. Situaţia a fost ulterior clarificată, iar prima echipă a clubului se va concentra de acum doar asupra planului sportiv”, se arată într-un comunicat postat pe pagina de Facebook a FC Dinamo.

“Din cauza dificultăţilor financiare ale clubului, suntem nevoiţi să ajungem la o înţelegere cu o parte din componenţii lotului şi să încetăm în mod amiabil relaţiile contractuale cu aceştia”, a adăugat Dinamo.

În replică la informaţiile apărute în presă cu privire la jucători cu care Dinamo doreşte să ajungă la un acord pentru încetarea relaţiilor contractuale, FC Dinamo a dezminţit ferm faptul că aceştia au fost iniţiatori ai refuzului primei echipe de a participa la antrenamentul din dimineaţa zilei de luni. “Decizia de a nu participa la antrenamentul respectiv a fost una colectivă, iar acea situaţie s-a rezolvat în cursul aceleiaşi zile. Dinamo are nevoie de linişte şi de unitate. Din postura de Administrator Special al clubului, voi face tot ceea ce ţine de mine, în acest sens. Le mulţumim suporterilor pentru devotement, pentru dedicare şi mai ales pentru susţinerea financiară. Vom lupta pentru a readuce Dinamo acolo unde îi este locul”, a adăugat Vlad Iacob.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.