FC Dinamo a anunţat, miercuri, la scurt timp după ce Dusan Uhrin Jr. a venit în România, că tehnicianul ceh este noul antrenor principal al echipei bucureştene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Bine ai revenit la Dinamo Bucureşti, Dušan Uhrin!

Dinamo Bucureşti a ajuns la un acord cu antrenorul Dušan Uhrin pentru a prelua, de astăzi, conducerea tehnică a echipei noastre.

Tehnicianul ceh a ajuns în urmă cu câteva momente în Bucureşti şi va conduce, la ora 17:30, prima şedinţă de pregătire în cantonamentul de la Săftica”, este anunţul FC Dinamo.

Dušan Uhrin a mai antrenat de două ori Dinamo Bucureşti în carieră, în sezonul competiţional 2019-2020 (23 de meciuri, 9 victorii, patru remize, 10 înfrângeri) şi anul trecut, când a terminat campionatul pe locul 5 în play-out (9 partide, 5 victorii, două remize, două eşecuri), cifre în Liga 1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.