FC Dinamo a anunţat, marţi, transferurile jucătorilor Alexandru Pop, Ionuţ Bobea, Iulian Roşu, Alin Şerban şi Cătălin Ţîră la gruparea bucureşteană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alexandru Pop, 29 de ani, atacant, a debutat pentru Gloria Bistriţa şi a mai evoluat în carieră pentru Dunărea Călăraşi, Dacia Unirea Brăila, UTA, Aerostar Bacăr, Viitorul Tg. Jiu, Poli Timişoara, Rapid, Minaur Baia Mare şi AFC Odorheiu Secuiesc.

Născut la 1 mai 2002, mijlocaşul Ionuţ Bobea vine de la AFC Odorheiu Secuiesc şi a adunat primele minute în tricoul dinamoviştilor în meciurile amicale cu SC Popeşti Leordeni şi CS Tunari.

Mijlocaş, Iulian Roşu (28 de ani), ultima oară la divizionara secundă Metaloglobus, a făcut parte din lotul Astrei Giurgiu, campioană în urmă cu 6 ani. Fost internaţional U17, U19 şi U21 al României, Iulian Roşu are două meciuri în grupele Europa League, în 2011, în tricoul celor de la FCSB.

Alin Şerban, mijlocaş născut pe 7 septembrie 2002, şi-a început cariera la CS Mioveni, echipă cu care a promovat în Liga 1 în vara anului 2021. Sezonul trecut a fost împrumutat de CS Mioveni la Viitorul Dăeşti.

Format la Academia de juniori a clubului Dinamo, atacantul Cătălin Ţîră (28 de ani) a mai evoluat sezonul trecut pentru Dinamo, 8 jocuri şi un gol în tricoul alb-roşu, iar în prima parte acestui an a evoluat pentru italienii de la Bisceglie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.