FC Bottoşani a anunţat, joi, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile mijlocaşului argentinian Jonathan Emanuel Rodriguez, acesta semnând un contract valabil doi ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rodrieguez, în vârstă de 27 de ani, va evolua la FC Botoşani cu numărul 8.

"Sunt încântat că am ajuns în România la FC Botoşani. Nu ştiam nimic despre acest club însă când am aflat că sunt dorit aici m-am documentat şi am rămas plăcut surprins să observ că echipa este atât de iubită şi că la meciuri vin atât de mulţi spectatori. Voi avea nevoie de o perioadă de acomodare, care sper să fie cât mai scurtă şi sper ca în cel mult două-trei etape să debutez pentru noul meu club. Sunt convins că împreună vom reuşi lucruri frumoase", a declarat Jonathan Emanuel Rodriguez.

Ultima echipă pentru care mijloocaşul a evoluat este Agropecuario, cu care a promovat anul acesta în Primera B National din Argentina.

Rodriguez este al doilea argentinian transferat de FC Botoşani în această vară, după atacantul Esteban Ciaccheri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.