Preşedintele FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, a declarat, marţi, că mijlocaşul defensiv Mihai Bordeianu, în vârstă de 26 de ani, poate fi transferat pentru suma de 200.000 de euro plus TVA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nimeni de la CFR nu ne-a contactat pentru Bordeianu. A fost doar agentul jucătoruloui, care a dorit un document de la noi, dacă jucătorul e transferabil. Am consderat că Bordeianu şi-a făcut datoria. E posibil în iarnă, dar mai e şi o variantă din Kazahstan. Noi cerem 200.000 plus TVA dacă va fi la intern, 200.000 dacă va fi afară. E posibil ca Bordeianu să nu plece, nu e obligatoriu să plece. Am discutat cu jucătorul şi e posbil să rămână. E un jucător localnic, i-am dat încredere, ne-am ajutat reciproc", a declarat Şfaiţer, la Telekom Sport.

El a precizat că mijlocaşul Olimpiu Moruţan, 18 ani, este urmărit la fiecare meci de reprezentanţi ai unor cluburi străine.

"La momentul acesta nu ştim (n.r. - dacă va rămâne). Consider că Olimpiu mai are nevoie de Botoşani. E posibil să plece, dar eu cred în proporţie de 90 la suită că va continua la Botoşani până în primăvară. El este urmărit la fiecare joc de echipe din străinătate. Cu CFR au fost mici discuţii, şi în vară. Se ştie intersul FCSB-ului pentru Morţan", a spus Şfaiţer. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.