FC Botoşani a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat, duminică, pe teren propriu, cu FC Voluntari, în etapa a XV-a, ultima a turului şi a anului, în Liga I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat: Keyta '50 (p) / Grădinaru '74

1-0, min. 50: Mailat l-a faultat pe Tîrcoveanu, în careu, iar Kovacs a dictat penalti. Keyta a marcat din lovitură de la 11 metri;

1-1, min. 74: Grădinaru a marcat cu un şut de la peste 20 de metri.

Au evoluat următoarele echipe: 

FC Botoşani: Hankici - Patache, Chindriş, Şeroni, Holzmann - Haruţ, E. Florescu (Camara '84), E. Papa - Tîrcoveanu (Toutouh '76), Al Mawas, Keyta. Antrenor Marius Croitoru;

FC Voluntari: Rîmniceanu - C. Costin, Balaur, C. Achim, Al. Vlad (Kocici '67) - Ricardinho (Buliga '84), Bortoneanu, De Lucas - Ad. Popa (Grădinaru '66), Betancor (Al. Stoica '56), Mailat (M. Lopes '6). Antrenor Mihai Teja.

Cartonaşe galbene: Keyta ' 87, Haruţ '90+3  / Ricardinho '44, M. Lopes '90+3.

Cartonaş roşu: Croitoru (antrenor), după meci, pentru proteste.

Arbitri: Istvan Kovacs – Ovidiu Artene, Daniel Hulubei – Vlad Baban;

Observator de arbitri: Nicolae Marodin.

În urma acestui rezultat, FC Botoşani ocupă provizoriu locul 7, cu 18 puncte, iar FC Voluntari, locul 12, cu 15 puncte, la egalitate cu Dinamo, de pe locul 11, şi cu FC Hermannstadt, de pe locul 13.

Lider este FCSB, cu 33 de puncte, echipă urmată de CS Universitatea Craiova, cu 31 de puncte, şi de CFR Cluj, cu 30 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.