FC Botoşani a anunţat, vineri, că pentru ca partida cu FC Argeş, de duminică, să se desfăşoare în cele mai bune condiţii, terenul este deszăpezit de reprezentanţi ai Direcţiei pentru Sport şi Agrement şi de deţinuţi de la Penitenciarul Botoşani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“FC Botoşani face tot posibilul pentru ca partida de duminică, de la ora 15:30, împotriva celor de la FC Argeş, să se desfăşoare în cele mai bune condiţii. Tocmai de aceea, colegii de la Direcţia pentru Sport şi Agrement, alături de 30 de deţinuţi ai Penitenciarului Botoşani, au început să deszăpezească gazonul încă de la primele ore ale dimineţii. Mulţumim tuturor pentru ajutorul acordat!”, a notat clubul din Botoşani, pe Facebook.

Echipa FC Botoşani va întâlni FC Argeş, duminică, pe teren propriu, de la ora 15.30, în etapa a treia a play-out-ului Superligii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.