FC Botoşani a demarat, miercuri, o campanie umanitară pentru Valentin Mihalache, asistent de la Unitatea de Primiri Urgenţe, care suferă de o boală gravă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Reprezentanţii FC Botoşani au răspuns prompt apelului lansat de Ovidiu Caia, unul dintre ambulanţierii Servicului Judeţean de Ambulanţă (SJA), de a veni în sprijinul unuia dintre cei mai vechi şi respectaţi asistenţi din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU), Valentin Mihalache, care se luptă cu o boală gravă. După ce au aflat diagnosticul, colegii lui Valentin Mihalache au făcut front comun şi încearcă să îl ajute cum pot pentru a strânge cât mai mulţi bani având în vedere că acesta va nevoie de o intervenţie chirurgicală, care este extrem de costisitoare”, se arată pe site-ul FC Botoşani.

Primul de la FC Botoşani care a sărit în ajutor la aflarea acestui caz a fost căpitanul Mihai Roman. El şi-a donat tricoul de joc, acesta fiind scos la licitaţie pe reţeaua proprie de socializare de Facebook de către Ovidiu Caia şi fiind achiziţionat ulterior cu suma de 1.300 lei.

Prezent la o conferinţă de presă organizată de FC Botoşani în vederea mediatizării cazului asistentului botoşănean, Mihai Roman a făcut un apel la semeni şi le-a cerut celorlalţi jucători să-i urmeze exemplul şi să-şi doneze tricoruile de joc pentru ca acestea să fie scoase la licitaţie, pentru a se strange cât mai mulţi bani pentru Valentin Mihalache.

De altfel, la meciul de vineri, ora 18:45, cu UTA Arad, meci contând pentru runda a 10-a din SuperLigă, jucătorii vor ieşi pe teren purtând tricouri cu chipul lui Valentin Mihalache şi un banner de susţinere pentru acesta (n.r. „Alături de Valentin Mihalache).

De asemenea, botoşănenii care vor veni pe stadion la meciul cu UTA Arad vor putea să doneze şi ei sume modice pentru aceeaşi cauză. La stadion vor fi prezente mai multe urne mobile în care spectatorii vor putea dona în cadrul campaniei „Alături de Valentin Mihalache”. Toate fondurile colectate în urma acestei acţiuni vor fi direcţionate către Valentin Mihalache.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.