Echipa spaniolă FC Barcelona a învins miercuri seara, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Real Sociedad şi s-a calificat în semifinalele Cupei Spaniei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe Camp Nou, FC Barcelona a început bine meciul cu echipa de pe locul trei în La Liga, Real Sociedad. Lewandowski a înscris în minutul 11, din centrarea lui Dembele, dar golul a fost anulat după consultarea VAR, din cauza poziţiei de ofsaid a lui de Jong. Kubo a trimis în bară în minutul 30, dar în minutul 41 Sociedad a rămas în zece, după eliminarea lui Brais Mendez.

Catalanii au deschis scorul în minutul 52, când Dembele a fost lansat de Kounde şi a şutat sănătos din careu. Şapte minute mai tîrziu Sorloth a avut o ratare monumentală, singur cu poarta goală. Pe finalul meciului ter Stegen a avut două intervenţii extraordinare şi Barcelona s-a calificat pentru semifinale.

A fost prima înfrângere a echiper Real Sociedad după nouă victorii consecutive în toate competiţiile.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.