Atacantul echipei FC Barcelona, Robert Lewandowski, a suferit o entorsă la gleznă în meciul din Liga Campionilor cu FC Porto şi va fi indisponibil o perioadă, a anunţat joi clubul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Testele efectuate joi dimineaţă au arătat că Robert Lewandowski a suferit o entorsă la glezna stângă şi va fi indisponibil până la vindecare. Atacantul polonez a fost înlocuit de Ferran Torres în minutul 34 al meciului de miercuri, câştigat cu 1-0 în faţa FC Porto. El a marcat şase goluri şi a oferit patru pase de gol în cele 10 apariţii pe care le-a avut până acum în acest sezon”, notează FC Barcelona pe site-ul oficial.

Accidentarea este o lovitură grea pentru FC Barcelona, care se află la un punct în spatele liderului din LaLiga, Real Madrid, după opt meciuri. Barca primeşte echipa Real Madrid la sfârşitul acestei luni, în "El Clasico".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.