Jucătorii echipei FC Barcelona, Frenkie de Jong, accidentat la gleznă, şi Pedri, cu probleme la tendon, vor fi indisponibili câteva săptămâni, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Frenkie de Jong a suferit o entorsă la ligamentul extern al gleznei drepte. Pedri a recidivat cu o a treia accidentare la coapsa dreaptă în acest sezon. Ambii au ieşit accidentaţi în meciul de duminică, scor 0-0, de la Bilbao.

Durata indisponibilităţii celor doi jucători nu a fost precizată de FC Barcelona. Însă, potrivit presei spaniole, este posibil ca ei să rămână pe tuşă mai mult de o lună şi, prin urmare, vor rata returul cu Napoli din optimile de finală ale Ligii Campionilor, de marţi, 12 martie.

De Jong şi Pedri se alătură pe lista jucătorilor accidentaţi de la Barcelona lui Gavi şi Balde, indisponibili până la finalul sezonului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.