Inigo Martinez, fundaşul spaniol de la FC Barcelona s-a accidentat duminică, în meciul de cupă cu Barbastro. Martinez abia revenise după o altă accidentare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inigo Martinez (32 de ani) s-a lovit la coapsa stângă în partida câştigată de Barcelona duminică, 3-2 cu Barbastro, în Cupa Spaniei. El absentase deja cinci meciuri din cauza unei accidentări la bicepsul femural al coapsei drepte, iar acum s-a accidentat la bicepsul femural al coapsei stângi.

În comunicatul oficial, FC Barcelona nu a anunţat perioada de indisponibilitate a jucătorului şi a precizat că evoluţia stării sale de sănătate va determina şi momentul revenirii. Este clar însă faptul că Inigo Martinez va rata Supercupa Spaniei, care se va juca în această săptămână.

Inigo Martinez a tot avut probleme de sănătate de când a venit la FC Barcelona. În vară, când a fost transferat de la Athletic Bilbao, Martinez a venit la echipă aflat în plină recuperare după o operaţie şi a debutat la catalani abia în etapa a cincea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.