Formaţia FC Barcelona a fost eliminată, joi seară, de echipa Eintracht Frankfurt, în sferturile de finală ale Ligii Europa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Frankfurt s-a impus în deplasare, cu scorul de 3-2. Au marcat Kostic ‘4 (penalti), ’67 şi Borre ’36 pentru învingători, respectiv Busquets ‘90+1 şi Depay ‘90+11 (penalti) pentru catalani. În minutul 90+10, de la Eintracht a fost eliminat N’Dicka. În tur, scorul a fost 1-1.

Tot joi, Glasgow Rangers a acces în semifinale trecând de Sporting Braga, scor 3-1 în returul sferturilor, după prelungiri. Au înscris Tavernier ‘2, ’44 (penalti) şi Roofe ‘101 pentru Rangers, respectiv Carmo ’83 pentru Braga. În minutul 42, de la Braga a fost eliminat Vitor Tormena. În minutul 105, a fost eliminat şi Medeiros de la echipa portugheză. În tur, scorul a fost 1-0 pentru Braga.

West Ham s-a calificat în faza următoare învingând în deplasare Olympique Lyon, scor 3-0 (goluri Dawson ’38, Rice ’44, Bowen ’48). În tur, scorul a fost 1-1.

În primul sfert de finală, Leipzig a trecut de echipa Atalanta, la care este legitimat Valentin Mihăilă. În tur, scorul a fost 1-1. În meciul retur, joi seară, Leipzig s-a impus în deplasare cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Nkunku ’18, ’87 (penalti). Mihăilă a fost rezervă.

În semifinale, Leipzig va întâlni Glasgow Rangers şi West Ham va juca împotriva echipei Eintracht Frankfurt. Meciurile tur vor avea loc la 28 aprilie, iar returul este programat la 5 mai.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.