Clubul FC Argeş anunţă că a ajuns la o înţelegere cu mijlocaşul Derlis David Meza Colli. Fotbalistul paraguaian în vârstă de 32 de ani a semnat cu alb-violeţii un contract valabil până la sfârşitul sezonului viitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În precedenta ediţie de campionat, jucătorul care deţine şi cetăţenia italiană, a evoluat la Petrolul Ploieşti, adversarul echipei argeşene din play-off-ul pentru promovarea în Liga I. În tricoul ”Lupilor galbeni”, fotbalistul născut la Asuncion a avut 26 de apariţii, reuşind să înscrie 1 gol.

De-a lungul carierei, mijlocaşul a mai jucat pentru Atromitos Atena, Ethnikos Pireu, PAS Giannina, Messiniakos (toate în Grecia), Cesena, Pavia (ambele în Italia), Inter Baku şi FK Qabala (amândouă din Azerbaidjan), Cerro Porteno (Paraguay) şi Neftçi Baku(Azerbaidjan).

Derlis David Meza Colli este al şaselea transfer perfectat de alb-violeţi în această perioadă precompetiţională, cu FC Argeş mai semnând în această vară mijlocaşul Georgian Honciu şi atacantul Ndiaye Mediop, ambii de la Dunărea Călăraşi, fundaşul Gabi Matei(Academica Clinceni), mijlocaşul Gabriel Deac(Petrolul Ploieşti) şi portarul Alexandru Greab(Sepsi Sfântu Gheorghe).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.