FC Argeş îşi va prezenta lotul pentru sezonul 2022-2023 şi noul echipament, în data de 8 iulie, de la ora 18.30, în cadrul unui eveniment cu intrare liberă, unde suporterii vor avea parte de surprize.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Seara va fi deschisă de un joc demonstrativ între gloriile alb-violete şi legendele fotbalului românesc. După terminarea meciului demonstrativ, suporterii vor putea vedea noul echipament de joc al alb-violeţilor şi îi vor cunoaşte pe jucătorii cu care Piteştiul va aborda noua ediţie de campionat.

Evenimentul se va încheia cu amicalul FC Argeş – CS Mioveni.

Cum tragerea la sorţi a programului Ligii 1 pentru sezonul 2022-2023 va fi efectuată vineri, 1 iulie, clubul piteştean a anunţat că în eventualitatea în care cele două echipe se vor întâlni în primele etape de campionat, FC Argeş va căuta un alt adversar pentru acest ultim meci amical.

Programul evenimentului din 8 iulie:

Ora 18.30 – meci demonstrativ FC Argeş Legends – România Legends

Ora 19.45 – prezentare proiect comercial FC Argeş

Ora 20.30 – prezentarea echipei şi a noului echipament

Ora 21.00 – meci amical FC Argeş – CS Mioveni

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.