FC Argeş anunţă că a ajuns la un acord pentru un sezon competiţional, cu drept de prelungire pe încă unul, cu fotbalistul Jafar Arias.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Atacantul în vârstă de 26 de ani, născut în Antilele Olandeze, a evoluat în precedenta ediţie de campionat în prima ligă olandeză, la VVV Venlo.

Fotbalistul care măsoară 191 cm şi cântăreşte 78 kg evoluează pentru naţionala statului Curacao, o insulă situată în sudul Mării Caraibilor, pentru care a bifat şapte selecţii.

Vârful cu cetăţenie olandeză a evoluat până acum numai în Olanda pentru echipe precum Groningen, FC Dordrecht, FC Emmen şi VVV-Venlo.

Cu Groningen a câştigat şi un trofeu al Cupei Olandei în sezonul 2014-2015.

Cel mai bun randament l-a dat la FC Dordrecht, unde a marcat 13 goluri, în 39 de partide. În sezonul trecut, în 29 de meciuri pentru Venlo, Jafar a înscris 4 goluri.

În acelşi timp, conducerea clubului FC Argeş şi fotbalistul Manuel Joaquim Welo Lupeta au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului. Atacantul portughez a evoluat pentru echipa piteşteană în patru partide.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.