Echipa FC Arges s-a impus duminică, în deplasare, scor 1-0, în faţa echipei UTA Arad, într-un meci al etapei a 16-a din Superligă. Arădenii au avut doi jucători eliminaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Unicul gol al meciului de la Arad a fost marcat de Garita, care a primit o pasă de la Njike, a făcut o cursă talonat de Erico şi a înscris din careul gazdelor, în minutul 27. În minutul 86, arădeanul Raul Şteau l-a lovit cu cotul pe Tofan şi a primit cartonaşul roşu, fiind eliminat. În minutul 90 a fost eliminat şi Erico.

UTA: D. Balauru – Dobrescu (Fl. Matei 46), Erico, Benga, Abeid - Batha, Cascini (Keseru 71) – Stahl (Jobello 71), Otele, R. Pop (Şteau 46) – Postolachi.  

ANTRENOR: Ilie Poenaru

FC ARGEŞ: Straton - Tofan, Dobrosavlevici, Cestor, Latovlevici – Njike (G. Creţu 82), Raynov - Işfan, Calcan (I. Şerban 60), Bertrand (Jakolis 60) - Garita

ANTRENOR: Marius Croitoru

Cartonaşe galbene: Erico 40,Benga 90+3 / Dobrosavlevici 57, Latovlevici 73, Straton 90+4, Cestor 90+4

Cartonaşe roşii: Şteau (UTA) min. 86, Erico (UTA) minutul 90+3

Arbitri: Găman George Cătălin - Popescu Adrian, Urzică Vladimir – Kovacs Szabolcs

Arbitri VAR: Flueran Viorel Nicusor - Dumitrache Bogdan

Observator: Marcel Savaniu

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.