Clubul Farul Constanţa a oferit o donaţie de 50.000 de euro pentru ajutorarea rudelor victimelor cutremurului din Turcia, din 6 februarie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O delegaţie a clubului, formată din acţionarul majoritar Gheorghe Hagi şi preşedintele Gheorghe Popescu a fost, luni, la Ambasada Turciei în România, unde s-a întâlnit cu Excelenţa Sa, domnul ambasador Ozgur Kivanc Altan.

"Cu acest prilej, oficialii Farului Constanţa au transmis, încă o dată, susţinerea şi compasiunea faţă de poporul turc în aceste momente dificile şi au oferit, din partea clubului nostru, o donaţie în valoare de 50.000 euro pentru ajutorarea rudelor victimelor cutremurului", a menţionat Farul.

Gheorghe Hagi şi Gheorghe Popescu au evoluat în Turcia, la Galatasaray Istanbul, câştigând Cupa UEFA şi Supercupa Europei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.