Echipa Farul Constanţa a învins, luni seara, cu scorul de 2-1, formaţia FC Voluntari, într-un meci contând pentru etapa a şasea din Superligă. Farul este lider în clasament, cu 12 puncte şi un gol mai mult marcat decât Rapid, echipa de pe locul secund.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Matricardi a deschis scorul pentru oaspeţi în minutul 24, după o fază la care Florea a şutat la poartă iar jucătorul argentinian a deviat balonul în plasă. Egalitatea a fost restabilită de Alibec, cu un şut de la distanţă, în minutul 46. Farul a marcat golul victoriei dintr-un penalti transformat de Larie, în minutul 80.

Farul: Aioani - Artean, Larie, M. Popescu, Kiki – Nedelcu (Grameni 69’), T. Băluţă (Borza 46’) - D. Alibec, Pitu (Sârbu 68’), Torje (Doukoure 82’) - V. Morar (L. Munteanu 46’). Antrenor: Gheorghe Hagi

FC Voluntari: M. Popa - Ricardinho, Matricardi, Armaş - C. Costin (D. Andrei 84’), Meleke (Helder Tavares 74’), Droppa (Fulop 85’), Aliji (A. Vlad 74’) - D. Florea, Nemec (M. Răduţ 61’), M. Lopes. Antrenor: Liviu Ciobotariu

Cartonaşe galbene: Pitu 52, Torje 81, Aioani 90+3, Alibec 90+4 / Ricardinho 90+2

Arbitri: Marian Barbu - Radu Adrian Ghinguleac, Imre-Laszlo Bucsi – Viorel Nicuşor Flueran

Arbitri VAR: Sorin Costreie - Vlad Bârleanu

Observator: Vasile Bratu

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.