Fanii se amuză pe reţelele de socializare de modul în care FC Barcelona a început să cheltuie cei 222 de milioane de euro obţinuţi în urma plecării lui Neymar la PSG. Primul transfer al catalanilor este brazilianul Paulinho, jucător pentru care Barca a plăitit 40 de milioane de euro chinezilor de la Guangzhou Evergrande.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reţelel de socializare au fost "invadate" de postări ironice ale utilizatorilor după acest transfer, al patrulea cel mai scump din istoria clubului catalan.

Englezii sunt miraţi de alegerea Barcelonei, după ce Paulinho a fost declarat cel mai slab jucător din istoria formaţiei Tottenham, într-un sondaj efectuat în martie în rândul suporterilor acestei echipe. Brazilianul a plecat în China de la Tottenham, pentru 14 milioane de euro sumă de transfer. După doi petrecuţi acolo acolo, Barcelona l-a luat cu 40 de milioane de euro pe jucătorul de 29 de ani.

Barcelona încearcă, fără succes până în prezent, să transfere un alt brazilian, pe Philippe Coutinho de la Liveprool, pentru care este dispusă să plătească peste 100 de milioane de euro.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.