„Fanatik Superliga” începe din acest week-end pe Prima Sport 1. Prima ediţie a popularului talk-show moderat de Horia Ivanovici, care revine în televiziune după 10 ani, va fi difuzată sâmbătă, de la ora 19.00, pe Prima Sport 1, zi în care se dispută şi derbiul Rapid - FCSB.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Unul dintre cele mai longevive şi de notorietate talk show-uri sportive din România, Fanatik Superliga va acoperi meciurile şi evenimentele din fiecare etapă de fotbal a celei mai importante competiţii sportive.

Cei mai apreciaţi şi influenţi specialişti, ştirile exclusive, declaraţiile tari, analizele tehnico-tactice, polemicile din jurul arbitrajului şi vocile suporterilor vor fi ingredientele de bază ale noii emisiuni de pe Prima Sport 1.

“Îi urăm bun venit lui Horia în familia Prima Sport si Clever Group. Suntem convinsi că împreună vom face o echipă fantastică pentru fanaticii fani ai fotbalului românesc. Canalele Prima Sport sunt gata să ofere publicului emisiuni noi si dinamice, cât mai aproape de spiritul suporterului pasionat de fotbal”, spune George Petrule, directorul de programe Prima Sport - Clever Group.

Pentru Horia Ivanovici, reîntoarcerea „pe sticlă” după 10 ani vine cu emoţii fireşti, dar şi cu dorinţa de a le oferi celor de acasă un show sportiv de neegalat. „De-abia aştept! Marele câştig va fi al privitorilor, al microbiştilor, care vor avea o nouă emisiune efervescentă de week-end la TV, în care se va dezbate cu pasiune, dar şi fără menajamente, fenomenul pe care noi, românii, îl iubim atât de mult: fotbalul. Dar gata cu vorbăria, SĂ FACEM SHOW!”

Fanatik Superliga va putea fi urmărită live pe Prima Sport 1, în fiecare sâmbătă şi duminică de la ora 19.00, dar şi pe platforma www.primaplay.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.