Fostul fotbalist iranian Ali Daei, care şi-a manifestat în mai multe rânduri sprijinul pentru protestele anti-guvernamentale din ţară, a anunţat luni că soţia şi fiica sa nu au putut părăsi Iranul pentru o vacanţă în Dubai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ali Daei a avut el însuşi paşaportul confiscat, iar potrivit AFP, familia sa nu a putut părăsi Iranul, luni, cu un avion al companiei Mahan Air, din Teheran. Soţia şi fiica lui Ali Daei au decolat din capitala Iranului, luni, însă avionul a făcut o escală neanunţată în ruta sa spre Dubai. Mai precis pe Insula Kish, din Golful Persic, unde soţia şi fiica fostului fotbalist au fost coborâte din avion şi conduse într-un birou al aerportului, unde au fost chestionate de autorităţi.

Ali Daei a negat zvonurile că soţia şi fiica sa au fost reţinute de poliţie, dar susţine că nu ar exista nici un document oficial care să le interzică acestora să părăsească ţara.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Daei se numără printre celebrităţile iraniene care au susţinut protestele izbucnite în ţară după moartea Mahsei Amini în septembrie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.