Antrenorul echipei Olympique Lyon, Fabio Grosso, care a fost rănit în timpul atacului de duminică seara de la Marsilia, a notat, marţi, în social media, că s-ar fi putut întâmpla o tragedie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rănit la faţă de un obiect în momentul în care autocarul echipei Lyon a fost atacat cu pietre duminică, pe drumul spre Velodrome, ceea ce a dus la amânarea meciului dintre OM şi OL, Fabio Grosso a postat următorul mesaj pe Instagram, marţi:

“Ceea ce s-a întâmplat duminică seară ar fi putut fi o tragedie, şi cu siguranţă a fost pentru sport şi pentru toţi cei care îl iubesc.

Sper din toată inima că va servi drept lecţie pentru viitorul NOSTRU.

VĂ MULŢUMESC TUTUROR PENTRU SUSŢINERE ŞI APROPIERE.

Hai OL ... ÎNTOTDEAUNA!”.

Antrenorului italian i s-au prescris 30 de zile de incapacitate totală de muncă (ITT). El nu a condus şedinţa de pregătire a echipei de marţi, dar a fost prezent la marginea terenului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.