Fotbalistul echipei Sampdoria Genova, Fabio Depaoli, a anunţat, sâmbătă, că este infectat cu coronavirus. Este al şaselea jucător al Sampdoriei testat pozitiv cu Covid-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Din nefericire am fost testat pozitiv cu Covid-19. Vreau să vă asigur că sunt bine! Acest monstru invizibil ne loveşte pe ascuns, dar luând măsurile potrivite şi respectând recomandările putem câştiga cel mai mare meci al nostru şi să revenim mai puternici. O îmbrăţişare tuturor celor infectaţi şi mulţumiri tuturor medicilor care ajută”, a notat Depaoli pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 

Ciao amici... Purtroppo sono risultato positivo al COVID-19. Ci tengo a rassicurarvi che sto bene! Questo mostro invisibile ci sta colpendo indistintamente, ma adottando le giuste misure e seguendo la direttiva sanitarie, possiamo vincere la nostra più grande partita e tornare più forti di prima. Un abbraccio a tutte le persone contagiate e un ringraziamento a tutti i medici che ci stanno aiutando. #diamouncalcioalcoronavirus RESTIAMO A CASA !  #depaoli #sampdoria #iorestoacasa #forzasamp

A post shared by (@fabiodepaoli_27) on

La Sampdoria s-au mai înregistrat până acum cinci cazuri de infectare cu Covid-19: jucătorii Manolo Gabbiadini, Omar Colley, Albin Ekdal, Antonino La Gumina şi Morten Thorsby şi medicul Amedeo Baldari.

Clubul italian a anunţat, pe site-ul oficial, că pentru a evita ştiri care să alarmeze inutil, a ales să nu mai ofere informaţii cu privire la jucătorii săi care sunt testaţi pentru depistarea Covid-19 prezentând simptome uşoare. “Singura veste importantă este că băieţii sunt cu toţii bine şi se află la domiciliile lor, la Genova. Într-un moment atât de complicat pentru ţara noastră trebuie să nu alimentăm preocuparea pentru situaţii care sunt sub control. Invităm organele de informare să ne respecte alegerea”, se arată pe site-ul grupării.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.