Pilotul olandez Max Verstappen s-a impus duminică în Marele Premiu al Canadei la Formula 1, reuşind victoria cu numărul 100 a echipei Red Bull Racing în Formula 1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Max Verstappen (Red Bull Racing) a câştigat la Montreal, aşa cum a făcut-o şi anul trecut, egalându-l pe Ayrton Senna la numărul de Grand Prix-uri câştigate – 41. Pe locul secund s-a clasat Fernando Alonso (Aston Martin), iar pe 3 a venit britanicul Lewis Hamilton (Mercedes). Locurile 4 şi 5 au fost ocupate de Ferrari, prin cei doi piloţi – monegascul Charles Leclerc, pe 4, şi spaniolul Carlos Sainz, pe 5.

Au abandonat George Russell (Mercedes) şi Logan Sargeant (Williams).

Cu victoria reuşită de Max Verstappen, echipa Red Bull Racing a ajuns la 100 de victorii în Campionatul Mondial de Formula 1.

În clasamentul general, Max Verstappen conduce cu 170 de puncte, urmat de mexicanul Sergio Perez (Red Bull Racing) – cu 117 puncte şi de Fernando Alonso – cu 99 de puncte.

În clasamentul pe echipe conduce Red Bull Racing – 287 puncte, pe locul secund este Mercedes (152 puncte), iar pe locul al treilea Aston Martin (134 puncte).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.