Pilotul olandez Max Verstappen a câştigat sâmbătă calificările Marelui Premiu al Ţărilor de Jos la Formula 1 şi va pleca pentru a opta oară din pole-position în acest sezon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Max Verstappen (Red Bull) s-a impus în cursa de pe teren propriu, de la Zandvoort, şi a realizat cel de-al 28-lea pole-position din carieră. De la revenirea Marelui Premiu al Ţărilor de Jos în calendarul competiţional al Formulei 1, în 2021, Verstappen va ocupa pentru a treia oara consecutiv prima poziie pe grila de start.

Max Verstappen a fost urmat în clasamentul calificărilor de la Zandvoort de Lando Norris (McLaren) şi George Russell (Mercedes). Steagul roşu a fost utilizat de două ori în timpul cursei, pilotul monegasc Charles Leclerc (Ferrari) şi pilotul american Logan Sargeant (Williams)  ieşind în decor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.