Evenimente sportive din Marea Britanie vor fi oprite vineri, în semn de omagiu după decesul reginei Elizabeth a II-a, informează The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Al treilea meci test dintre Anglia şi Africa de Sud, la crichet, campionatul de golf şi competiţiile de călărie nu vor mai avea loc vineri.

În plus, conducătorii din mai multe sporturi, inclusiv cei ai Premier League, se vor reuni de urgenţă vineri pentru a discuta despre ce se va întâmpla în weekend.

La o reuniune a conducătorilor din câteva sporturi, care a avut loc joi seară, un participant a spus că discuţiile s-au axat pe câte zile de pauză ar trebui să fie, una sau două. Altă persoană a spus că părereaa generală a fost să se reia sâmbătă competiţiile.

La meciurile de fotbal din cupele europene disputate joi seară de echipele din Anglia s-a ţinut un minut de reculegere şi jucătorii au purtat banderole negre.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.